Kompletta Systemlösningar

Vi på Nordic Värmesystem kan erbjuda er en helhetslösning både till det lilla systemet och det mer avancerade. Vi har en lång erfarenhet så vi vet vad som krävs för att få alla produkter att samverka. Vi på Nordic Värmesystem är bl a den enda leverantören i Sverige som kan leverera ett komplett ventilation- och värmepaket till nybyggnationer. 


Istället för att bara installera en värmekälla, tex en värmepump, så tycker vi att det är smartare att investera i en flexibel systemlösning där du kan kombinera olika värmekällor med varandra. Det gör att du står bättre rustad inför framtida prishöjningar på elmarknaden. 

Vare sig du bygger nytt eller vill byta ut ert befinliga värmesystem så finns det olika lösningar för det. 

Skall ni bygga ett helt Nytt System så kan ni studera våra prisexempel beroende på vilket effektbehov ert hus kräver. 

Har ni redan ett system men är inte riktigt nöjd med detta. Elpatronen kanske går in för tidigt och är intresserad av att komplettera systemet med en vattenmantlad kamin eller solfångare, då går ni in på Dockning. Dockning gäller även om ni skall bygga nytt där ni har fjärrvärme eller frånluftsvärmepump som standard men vill gärna komplettera med något annat.

Vi tar gärna fram ett individuellet lösnings- och prisförslag på det ni är intresserade av. Skicka då ett mail via kontakta oss sidan så hör vi av oss till dig så fort som möjligt.

 

 

nordic_varmeberedare_animer.gif

Bilden ovan visar hur vår Nordic värmeberedare och våra systemlösningar fungerar tillsammans. 
Klicka på bilden för att få den större.

 

Nordic Värmesystem AB • Kyrkogatan 5 A • 972 32 Luleå • 0920-22 31 30
©2013 Nordic Värmesystem, alla rättigheter reserverade

 
Låt oss kontakta dig

  • 

  •